Termeni si conditii de utilizare a site-ului REGENEROL-CRÈME.COM
TERMENI SI CONDITII PE REGENEROL

Utilizarea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Te rugam sa citesti cu atentie informatiile de mai jos inainte de a plasa o comanda.

Continutul site-ului REGENEROL-CRÈME.COM este protejat de legislatia in vigoare privind drepturile de autor. Ne rezervam dreptul de a face modificari fara o notificare prealabila.
Relatia dintre parti (consumatorul pe de o parte si vanzatorul pe cealalta parte) este guvernata de Legea Romana cu privire a protectia consumatorului (Legea 363/2007), legea comertului electronic (Legea 365/2002).

Finalizarea contractului de achizitie – Comanda facuta de cumparator este un act cu efecte juridice, cu conditia confirmarii si acceptarii comenzii de catre vanzator. Cumparatorul accepta conditiile specificate la momentul transmiterii comenzii. Cumparatorul se obliga sa ia la cunostinta prezentele conditii, conditii pe care se considera ca le-a acceptat din momentul transmiterii comenzii catre vanzator.
________________________________________

Imaginile de pe acest site sunt cu titlu de prezentare. In anumite situatii, ele pot fi diferite.

In utilizarea servicului de inregistrare, esti de acord sa oferi informatii corecte si actuale. Achizitionarea produselor poate fi facuta numai de catre persoane care au implinit varsta de 18 ani.

Toate preturile includ TVA si sunt finale. Preturile sunt cele de la data comandarii produselor, indiferent de eventualele modificari ulterioare ale preturilor.

Informatiile prezentate pe site au rol informativ. Produsele comercializate contin prospecte pe care va trebui sa le citesti inainte de a utiliza produsele, informatiile din aceste prospecte neputand substitui sfaturile sau prescriptiile medicului sau ale oricarui personal medical calificat. Drept urmare, REGENEROL nu poate fi trasa la raspundere pentru nicio dauna provocata in urma consumului incorect al produselor comercializate.
________________________________________
Poti raporta orice eventuala incalcare a dreptului de autor sesizata pe site, trimitandu-ne un mesaj la REGENEROLBODNARV@YAHOO.COM