Despre Regenerol

547862_301244406610932_1817964525_n

Ma numesc: Bodnar Vasile

M-am nascut la data de : 24 iulie 1951, in com. Săpînţa, Jud. Maramureş

Locuiesc in: Sighetu Marmaţiei , Bul. Independenţei, B1.29, Ap.23, Jud. Maramureş,
Cod postal 435500

Starea Civilă: Casatorit

Mobil : 0744853770

Educaţie :

am absolvit: – Şcoala Generală, Săpînţa;

Liceul „Dragoş Vodă”, Sighetu Marmaţiei;

Facultatea de Medicină Generală, absolvită în 1979 la IMF Iaşi cu media 980.

am urmat 3 ani de stagiatură la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, 1979 – 1983 medic de medicină generală

1983 – 1986 medic secundar (rezident) obstetrică-ginecologie la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei specialitatea la Clinica I ginecologie Cluj Napoca,

Clinica Ginecologie CARITAS, Clinica Oncologică FILANTROPIA

Curs la Clinica de ginecologie din Strasbourg spitalul Briey , clinica Utrecht-Celiochirurgie

Curs de chirurgie laparoscopică

Participări la congrese mondiale Euromedicine ; Montpellier; Paris ; Besançon ; Forbach ;

Membru titular al Societăţii: Române de chirurgie hepato-bilo-pancreatic,

Romano-Germană de Ginecologie, chirurgie laparoscopică europeană

Competenţa lingvistică : Franceză – avansat

Engleză – capacitate de comunicare

Am absolvit de asemenea: – Curs de informatică medicala si competenta in ecografie;
– 2 cursuri de management sanitar la SNSP.

Activitate profesională : din anul 1986 până la numirea mea în funcţia de Manager

am activat ca medic obstetrică-ginecologie în cadrul Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei Activitate culturală şi diplomatică : în calitate de intelectual român cunoscător al occidentului am căutat să reprezint sociatatea românească în occident la valoarea sa reală şi totodată să ajut cu toate posibilităţile mele la integrarea României în structurile europene, în calitate de preşedinte al asociaţiei franco-române Dacia Mediterranne am organizat din 1995 manifestări culturale pe Coasta de Azur (10 zile anual) – toate cinematografele rulau filme româneşti, expoziţii de pictură, prezentare de carte românească, spectacole de muzică folclorică, simfonică, modernă, teatru etc… cu extindere şi în alte oraşe ale Franţei, Germaniei, Austriei. Aceste acţiuni fiind dublate de întâlniri cu mari personalităţi franceze (primari, parlamentari, preşedinţi de departamente) cu scopul de a face cunoscută societatea noastră la reala sa valoare. Astfel am reuşit să organizez schimburi de experienţă pentru personalul nostru în diferite clinici din Franţa. Pentru o mai autentică prezentare a societăţii noastre am organizat manifestaţia culturală ..Mesaj pentru Mileniul 3 ” unde au participat excelenţele lor ambasadorul SUA, excelenţa sa Gim, Sheilah Rosapepe, ambasadorul Germaniei Klouss şi Jaqueline Heineman, ambasadorul Franţei Pierre şi Eliane Menat, Prinţul Dimitrie Sturza cât şi toţi reprezentanţii cultelor, partidelor şi societăţii civile. Astfel Excelenţele lor ne vizitează anual Sighetu Marmaţiei şi Săpînţa, dar mai mult decât atât fiecare ţin conferinţe în ţările lor despre România.

În data de 20 septembrie 2004 de Ziua Mondială a Păcii, în prezenţa publicului Maramureşan al TVR Cluj şi a clubului Rotary am înălţat cel mai înalt Pilon al Păcii din lume pe care este scris în 16 limbi VREM PACE PE PAMANT .

Datorită acestui fapt România apare în revista mondială a păcii ,,GlobalLink ” ca o ţară luptătoare pentru dezideratele societăţii mondiale ,,Pacea”

In anul 2006 datorita activitatii medicale deosebite si a rezulatelor cercetarilor in Geriatria Pelvina, tema foarte rar abordata in lume, am fost numit Dr. Honoris-Causa si membru al Academiei de studii inalte din Iasi. Activitatea stiintifica este cuprinsa partial in articole, publicatii, lucrari prezentate la simpozione medicale si doua carti editate la Editura „Junimea” Iasi , Fitoterapia si Implicatiile Stresului Oxidativ in Patologia Umana ( Unde se gaseste contributia personala la tratamentele moderne de regenerare pelvina ) si Nasterea Fiziologica, celule stem si nasterea subacvatica.

Din 01 iunie 2006, am fost numit Manager general al Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei, un spital intins pe 6,5 hectare, cu 16 pavilioane intr-o paragina fundamentala. In timpul primelor 6 luni am inceput reconstructia morala, medicala si de reabilitare a cladirilor, fiind primul an dupa 30 de ani de frig, cand s-a putut desfasura actul medical intr-un microclimat normal, alimentatie corespunzatoare conform diagnosticului, confesiunii si chiar a dorintelor pacientilor.

Intr-o perioada deosebit de scurta am reusit sa reabilitam sectia de urgenta unde sunt salvate vietile a 17000 de oameni pe an, sectia de neurologie, psihiatrie cronici barbati, ortopedie, interne, doua cabinete de radiologie, chirurgie, fizioterapie.

Am adus aparatura medicala de ultima generatie din care o mare parte din participarea prietenilor mei care au incredere in mine si stiu ca aceasta aparatura este folosita cu adevarat in interesul oamenilor nevoiasi. Toate acestea se ridica la o suma de aproximativ 300.000 Euro.

Interesul fata de omul bolnav si nevoias m-a dominat toata viata si lupt cu indarjire pentru salvarea sa. Chiar si atunci cand banii sunt insuficienti am renuntat la salariul de merit .

De asemenea am organizat pentru prima data in istoria spitalului, Simpozionul „Toamna Medicala Sigheteana” cu participare internationala (trei editii) si am efectuat in premiera mondiala impreuna cu Dr. Hanciuta Toma si René Milleret din Montpellier, operatia de varice prin termofibroza.

Din toamna anului 2010 am fost numit Director general al DSP Maramures.

In calitatea de Director general al DSP Maramures am identificat problemele majore cu care se confrunta sistemul sanitar in Maramures, care se identifica in mare parte cu problemele din tara. Una dintre acestea fiind lipsa unei educatiii sanitare generatoare de o patologie foarte complexa si variabila. In acest sens am initiat programul ,,Un Maramures curat, un Maramures bogat’’ si incepand din luna ianuarie 2010 vom organiza in fiecare localitate din Maramures activitati de educatie sanitara sub numele Expo-Sanatate. De asemenea am lansat initiative organizatorice privind parteneriatul public-privat pe care le-am transmis Ministerului Sanatatii domnului secretar de stat Irimie. Prezenta mea la DSP Maramures a insemnat instituirea unui climat de inalta tinuta stiintifica, organizatorica, armonie medicala bazata pe disciplina , rigoare si performante medicale superioare.

Sighetu Marmaţiei