CUM PLASEZI O COMANDA PE REGENEROL

Daca n-ai mai plasat niciodata o comanda online pe REGENEROL, nu-ti face griji. Este un proces foarte simplu. In continuare, iti vom explica pe scurt cum se procedeaza.

Adaugarea produselor in cosul de cumparaturi se face apasand butonul „Adauga in cos”, buton pe care il regasesti pe pagina fiecarui produs disponibil in stoc, sub pretul acestuia (exceptie fac produsele care sunt indisponibile). Dupa apasarea butonului „Adauga in cos”, va aparea o fereastra care confirma acest lucru.

Poti accesa oricand pagina Cosului de Cumparaturi (afisat in coltul din dreapta-sus), unde poti sa modifici cantitatea produselor sau poti sterge produsele adaugate. Tot aici vei vedea valoarea totala a comenzii si, de asemenea, poti finaliza comanda sau ai posibilitatea de a continua cumparaturile. Ai acces la cosul de cumparaturi de pe orice pagina a site-ului, prin apasarea butonului „Cosul de Cumparaturi”, afisat in coltul din dreapta-sus al ecranului.

Poti inregistra o comanda online oricand doresti. Dureaza doar cateva minute. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul cu datele tale sau ale persoanei care doresti sa primeasca produsele si apoi sa apesi pe butonul „Trimite Comanda”.

De asemenea, poti inregistra comanda telefonic, contactandu-ne la numarul de telefon

0756 121 382 sau 0754 023 023

Iti stam la dispozitie de Luni pana Vineri, in intervalul orar 08.30-19.00.

Iti multumim ca ai ales REGENEROL locul in care sanatatea ta si a familiei tale conteaza! 🙂